Důvod k vysazení antikoncepce

Chtěla bych se zeptat - mám angínu, ale bylo podezření na mononukleózu, proto mi udělali na obvode jaterni testy, které byly zvýšené. Tyto výsledky chtěli i na gynekologii (měla jsem jít na pravidelné jaterní testy kvůli antikoncepci, ale z důvodu nemoci jsem tam nešla), když má gynekoložka viděla zvýšené jaterní testy, okamžitě mi nařídila vysadit antikoncepci...Chci se zeptat, zda to může být pouze z antikoncepce nebo třeba z jiné infekce? předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Může to být i jinou infekcí. Po vyléčení bude vše v pořádku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jste těhotná? Pozor na křečové žíly!
Články: Jste těhotná? Pozor na křečové žíly!
Mnoho žen se s nimi setká...
Slovníček pojmů
Články: Slovníček pojmů
Nevíte, co vám lékař ve...
Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Články: Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Léto a vycházky do přírody...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: