Dve vyhrezle plotenky

dobry den mam dve vyhrezle plotenky L5-S1 a L4-L5 ,neurochirurg mi doporucil operovat,zajimalo by me jestli neni jine reseni ,dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud vám neurochirurg doporučil operaci, je situace již asi vážnější a nevidí možné jiné řešení. Proč jste se ale nezeptala na podrobnosti přímo jej? Já vám nemohu nic jiného řici, nevím žádné podrobnosti - jaké máte potíže, výsledky zobrazovacích metod, stupeň výhřezu a podobně. Neurochirurg na konziliu jistě vše podrobně přezkoumal, zbytečně se nikdo neoperuje, to mi věřte. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: