Dvojčátka

Dobrý den, zasílám vám zprávu z UT, jsem v 6T+6 a pan doktor mi v pondělí napsal tohle: 2 gestač. váčky, 16 a 12 mm, v obou embryonální struktury, t.č.bez ASP, okolí gest. váčk bez hematomu, ovaria bilat. normal. velikosti a echostruktury CD bez volné tekutiny. Spotting in grav.hebd 6+6. Ve čvrtek jsem byla u své lékařky a ta mi řekla že je to vše moc málé a nemže vidět srdíčko. Můžete mi napsat co to znamená a zda se mám znepokojovat? A co znamená, když se Gest. váčky zvětšují? Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petro! V šestém týdnu je obvykle možné zachytit poprvé činnost srdíčka plodu. Popsaý UZ nález je zcela normální, fyziologický a nepopisuje nic zlého. Růst gestačních váčků je OK, neboŤ tyto váčky nejsou ničím jiným než plody ve svých obalech. Nedělejte si starosti, všechno se vystříbří. Pamatujte také na to, že do 12.týdne nelze na těhotenství "spoléhat", množství potratů d 12 týdne je ještě velké. Věřte sobě a manželovi a nechte prostor přírodě.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: