Dvojita osobnost

dobry den , je,mi na zabiti ,,,trapim se už rok necely timm že mam neco zpameti dekokazu si zapamatovat vec kterou mam udelat nebo co mi kdo rekne trapim se tim že nemužu jit ven s holkou jako drive ,,jsem porad jen ticho a jsem doma,,nemluviim a slidmy jako drive,,jsem ticho cely dny,,nedokazu mluvit ,,cejtim se jako dement jako bych zacwl zit nejakej jinej zivot cejtin se jako dement,,,nedokazu poeozumet lidem,,nevim co dal delat,,nemam zadnz city,,ani zadna pozornost,,štve me že nemužu hrat fotbal a balit holky jako kddy si ,,nerozumim co se to stalo se mnou,,ja nemohu jit ani do prace protože se nedokažu zeptat ani na praci a to cokoliv ,,nedokažu udelat ani srandu,,to pro co jsem byl nejstasbejsi ze jsem srandovni pro lidi,,tedka jsem jen ticho,,nedokažu se oblest jako drive,,tedka se chci obleknout a ani nevim co si oblekan,,a to samý s rodinou jdu k nim domu a ani nevim proč,,a stve me že třeba pocitam penize ,,a nemohu se soustredi a to je se vsiiim nevim co mam delat ale s timhle se neda žít,,chodim psychyatrovi ,,beru prasky,,ale je mi na nich stejne i když je neberu ranno necejtim se ve svy kuži ,,ve svy kuži se cejtim jednou za mesic,,a to když nastane den tak se až leknu z toho dne,,jako bych to byl jako ja zase ,nemuzu koukat na filmy ani nedokažu se soustredit nedokazu zaostrit nad vetou ktreou v tom filmu rikaji ,,a takhle to je celej film,,jako bych na neej nekoukal ,,pripadam si jako telo bez duše,,tenhle svet jsem mel kdyz jsem hulil travu,,driv jsem se smal na trave,,ale pak kdyz jsem hulil tak jsem mel tenhle sevt mentalni,,tak jsem s tim prestal stim hulenim a tedka už to mam i v realnym živote,,nechapu to,,zajamalo by me jestli se stim da delat neco nebo ne,,protože s tim se žíít neda,,nedava mi smysl žiit,,dekuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, užívání psychoaktivních látek může způsobit zásah do mozkové tkáně a její návrat se může časem upravit. Ve vašem případě by bylo dobré s úpravou režimu dne - zařadit pravidelné jednoduché cvičení s protahovacími a krouživými pohyby, provádět pravidelně několikrát denně 2 - 3 minutové prohloubené dýchání a výživnou stravu. Pokud zpráva od psychiatra k vašemu aktuálnímu stavu nesplňuje vaše očekávání, doporučuji zkusit i vyšetření u neurologa.

PhDr. Josef Sýkora
PhDr. Josef Sýkora

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Energy – Centrum zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: