Dvojité videnie a bolesti hlavy po naraze hlavy

Dvojité videnie a bolesti hlavy po naraze hlavy do betoveho mura.CT ziadny nález už 4.mesice som na Pnke. Dá sa to liečiť diloptia a je to tým narazom.ocny a neurolog napisali diagnózu ale vyliečení som nedozvedel nič ďakujem

Odpověď odborníka:

Dušane, nález by se měl upravit, bolesti hlavy mohou po úrazu přetrvávat, ale pokud se na CT nenašlo nic, mělo by se jednat o přechodný stav. Spojitost s úrazem je pravděpodobná, pokud diplopie nepřejde, je znovu potřeba navštívit očního i neuologa ke zvážení jiné etiologie. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: