Dýchání a lék aerius,

Oční lékařka mně na chron. alergický zánět spojivek předepsala lék Aerius. Na oči příliš nepůsobí, ale zdá se, že přestože se v příbal. informaci píše o rýmě atd. působí výrazně na průdušky. Mám totiž mimo jiné chronickou bronchitidu a po použití uvedeného medikamentu se mně výrazně lépe dýchá. Může Aerius ovlinit průdušky tedy dýchání nebo i nějak ovlivňuje kardiovaskulární systém. /Mám totiž i trochu problémy se srdíčkem, tachikardii, aritmie, dilataci levé síně a regurgitaci mitrální chlopně/ nemůže Aerius v tomto ohledu působit negativně na srdíčko. Děkuji. J.N.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, aerius může samozřejmě působit na nějakou alergickou složku Vašich obtíží, bylo by dobré se objednat na alergologii.Jinak ve frekvenci cca 1/100000 případů působí tachyarytmie.

MUDr. Jindřich Lahovský
MUDr. Jindřich Lahovský

Specializace: Alergologie a klinická imunologie
Pracoviště: Ordinace pro alergologii a lékařskou imunologii, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: