E coli v pochvě -musím znova na stěr?

Dobrý den, byla mi nalezena e coli v pochvě. Vůbec netuším,jak je možné, že jí mám. Hygienu dodržuji, správně se utírám, anální sex neprovozuji. Byly mi předepsány globule MACMIROR. Volala jsem své gynekoložce, jestli mám přijít znova na výtěr, abych se ujistila, že už e coli nemám a ona mi řekla, že se v případě e coli znova na výtěry nechodí. Jak mám poznat, že jsem se e coli zbavila? Partner se opravdu nemusí přeléčit? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Partner se přeléčit nemusí,ale kontrolní vyšetření by bylo potřeba , jinak se nezjistí, zda E colli již vymizela. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: