E coli v pochvě, může mít souvislost se špatnou imunitou?

Byla mi nalezena e coli v pochvě. Může mít souvislost se špatnou imunitou?? Měla bych brát nějaké vitamíny? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Milá Michaelko, infekce močových cest a poševní nákazy jsou časté i u jinak zdravých žen. Spíše než vitamíny bych doporučila probiotika.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: