E coli v pochvě v těhotenství

Dobrý den, jsem v 37 tt a z výsledků kultivace pochvy mi byla zjištěna bakterie e-coli. Je nutné tuto bakterii před porodem vyléčit? Může tato bakterie ublížit při porodu miminku? Můj doktor mi řekl, že tato bakterie je v pochvě běžná, ale na internetu čtu, že ji ženy léčí. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, záleží, jestli máte potíže či ne. Asi bych ji přeléčila vaginální léčbou před porodem, jinak je to bakterie střevního traktu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: