Eb viroza

Dobrý den, cca před 3 měsíci mi byla po neustávajících problémech (zvýšená teplota, únava) diagnostikována EB viróza. Ke dnešnímu dni jsem dobrala tablety Isoprinosine, které mi byly předepsány. Začátkem července jdu na krevní testy, kde mi zjistí zda nemoc ustupuje. Chtěla jsem se zeptat, zda je možné, že i při užívání těchto předepsaných léků a mnoho vitamínů (vitamín C, multivitamíny Calibrum a Echinacea) mám stále zvýšenou teplotu? Zbavím se někdy tohoto problému? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrýden, EBV virosa nemusí být jedinou příčinou zvýšené teploty. Pozitivita protilátek proti EBviru může být při jakémkoliv zánětu v těle. Proto bych Vám doporučovala imunologické vyšetření, kde se dají vyloučit i jíné problémy v imunitě, doporučuji vyšetření autoprotilátek, vyloučit celiakii, event. doplnit infektologické, interní vyyšetření. .

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: