Eb virus

Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký vliv může mít na případné těhotenství reaktivovaný eb virus (IgG 1:640, IgM pozit., EA IF více 1:80)? Tento stav trvá přes rok, žádné potíže nepociťuji, v tomto období 1 neúspěšné těhotenství. Názory lékařů se různí, jeden by ponechal volný průběh, druhý počkal. Jak dlouho může být být tato reaktivace aktivní? Děkuji

Odpověď odborníka:

Nelze předem říci, jak dlouho bude tento stav trvat. Záleží na vašem imunitním systému, zda si s infektem poradí. Domnívám se, že se o těhotenství můžete pokoušet dále.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: