Eb virus, mononukleóza

Dobrý den, dcera - 14 měsíců - má od neděle zvětšené uzliny za ušima. Za každým jednu. Lékařka jí udělala krevní testy a zjistila zvýšené hodnoty, které by mohly napovídat EB viru, mononukleóze. Zítra jdeme ještě na jaterní testy. Uzlinky se dcerce zmenšily, je více unavená než obvykle, méně jí. Jiné příznaky nemá. Problém je, že bychom na konci příštího týdne měli jet na zaplacený zájezd do Řecka. Pokud se EB virus potvrdí, je možné s ní odjet? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na to se ptejte lékaře, který ji ošetřuje (pediatr?), uvědomte si, prosím, že jsem dcerku nikdy neviděla, nevyšetřovala, neznám její současný zdravotní stav a hodnoty laboratorních testů stav /pouze popis nestačí/ a vy po mě žádáte takové závažné rozhodnutí. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: