Ebv-ebna

Dobrý den byla jsem s 8 letou dcerou u psychologa a říkal že ji musím nechat udělat laboratorní vyšetření krve a močí že se ji zdá moc unavená.Dnes jsem dostala vysledky a je tam zapsáno EBV-EBNA IgG pozitivní tomi je ještě jasný alenerozumím tomu druhému EBV EBNA IgG+,ostatní negat. výsledek laboratorního vyšetření odpovídá stavu po uspěšně prodělaném onemocnění v minulosti Bez REAKTIVACE a to právě mě zajímá jestli to v tělé má a může to začít dělat problémy nebo ne a jak teď vůbec mám pokračovat s dcerou a jestli ta unava s tím souvisí děkuji moc za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, test napovídá, že dcera v minulosti prodělala infekci EB virem /virus Ebstein Baarové - nemoc se jmenuje mononukleosa, jsou u ní přítomny protilátky, které znamenají, že se dcera s nemocí "poprala" a v těle protilátky zbyly/. Není jednoznačně jasné, zda únava je přímo spojena s touto infekcí, protože tato už aktuálně neprobíhá - to je vysvětlení slov bez reaktivace. Rozhodně, pokud únava je takto přetrvávající, obratte se na speciální oddělení imunologie, kde provedou komplexní a velmi hloubkové vyšetření celé imunity děvčete a mohou stanovit její zdroj. Teprve, když se vyloučí všechny možné příčiny /někdy to i velmi dlouho trvá/, lze uvažovat o např. chronickém únavovém syndromu. Ve vašem případě bych kontaktovala i dobrého homeopata nebo lékaře tradiční čínské medicíny (TČM), kteří léčí současně s klasickou medicínu a odhalují zdroje poruch v těle trochu jinými metodami, než je v klasické medicíně běžné /užívají tzv.celostní přístup k léčení/. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x