Echo

Vyšetřen na H-P imagepoint, 2.5mhz,video 266.Aorty.chlopen je 3 cípá,separace dobrá,V max 1.5 m.s..bez AOL Lk 38mm septum a z.s.8mm,asc.arota 26mm,MV je echogenější,bez prolapsu, nevýzn.MI,LS 27mm:Pk 31mm. S ACT 120msec,na TV nevýzn.MI.TVI.EF LK 65%,perikrad bn, Závěr :SRD.oddíly bez dilatace či hypertrofie EF 65-70% chlopně bn, neprokazuji PH, prolaps 0,DSS 0, arytmie nezachycena,normálně.klidový nález.anamn snad lehce potíže s C páteří

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nález na UZ srdci je zcela normální. Jinak se mi nezobrazuje žádná otázka.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: