Ecoli hemolyt v mocovem mechyri v tehotenstvi

Dobrý den, pred nekolika mesici mi byla po zanetu mocoveho mechyre zjistena e coli hemolyt v mocovem mechyri, hodnota - 10 na 4. Vyzkousela jsem nekolik ATB i prirodni kapky Joalis, homeopatika i vylouceni cukru ze stravy - bez vysledku. Lekari mi indikovali zuzenou mocovou trubici, ktera se da rozsirit jen tehdy az bude moc zcela cista a bez e coli. Nyni jsem zjistila ze jsem v 5. tydnu tehotenstvi. Lecbu dalsimi ATB bych tedy nejradeji zcela vyloucila. Je e coli v tehotenstvi velky problem? Prosim o radu jak se svym problemem nalozit. Děkuji za jakékoliv rady. S pozdravem Šárka

Odpověď odborníka:

Hodnota 10 na 4 není vážná,většinou se k léčbě přikračuje když je hodnota vyšší než 10 na 5, zatím bych s léčbou vyčkal a ani dilataci močové trubice v počínající graviditě bych neviděl jako nejlepší řešení, doporučil bych časté kontroly moče a zatím jen urologický čaj a dále podle toho,tak bude kultivace vypadat,jsou antibiotika,která se dají bezpečně podávat i v graviditě, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x