}edoslýchavost

Dobrý den moje dcera má těžkou percepční nedoslýchavost. Dobře kompenzovanou sluchadly. Bohužel poslední dobou mam pocit, že slyší hůře. Je možné, že se jí vada ještě zhoršuje? Náš foniatr má do dubna dovolenou, tak se ptám tady. Díky moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na příčině, ale další zhoršování nedoslýchavosti je možné. To však prokáže až foniatrické vyšetření.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: