Eia test 4 roky od rizika

Dobrý den, po dlouhém váhání jsem si pro vlastní klid nakonec nechal v nemocnici udělat testy jak na HIV a syfilis, tak na žloutenku B a C, i když jsem neměl žádné příznaky ničeho. Na výsledky posledních dvou ještě čekám, ale už mám ty předchozí. Syfilis vyšel negativní a je u něj zkratka EIA. Je EIA test na syfilis stále přesný i po 4 letech od rizika?

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy test je velmi přesný. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x