Ejakulace do pochvy

Dobrý den,ptal jsem se už na tento dotaz: http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/ejakulace-do-pochvy-98567 přítelkyně mi řekla,že se jí motá hlava a má nafouknuté břicho,může to souviset s těhotenstvím? a nebo nemusí? je to už týden od sexu.Vím o dost případech co to tak udělali a neměli těhotnou přítelkyni,nebude lepší vyčkat na menstruaci?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příznaky, které popisujete mohou být projevem tzv. premenstruačního syndromu. Určitě je lepší počkat na menstruaci a pokud by se opozdila doporučuji zkusit udělat těhotenský test. Do té doby opravdu nic nezmůžeme.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: