Ekg

děkuji moc za odpověd.. ano vystihla jste to naprosto přesně.. jak mile jsem byla vyšetřena na jednu nějakou nemoc z který jsem měla obavy.. tak po 2 měsících jsem neúmyslně článek a jsem v tom zase až po uši.. Ale ted se zase jedná o jinou nemoc..

Odpověď odborníka:

Nemějte pocit,že jste s takovým trápením sama..Hlavně se nestyďte,neobviňujte,nezesměšňujte!!Vydejte se,moc prosím,nejprve za všeobecným lékařem.Pomůže Vám s léky a vyhledáním psychoterapeuta.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: