Ekg

Je mi 14 let a byl jsem na kardiologii s bolestmi na hrudi pícháním mezi lopatkami a v zádech. Všechny testy co jsem měl (EKG,ECHO,ultrazvuk) bylo naprosto v pořádku ale mám takový dotaz že já na tu kardiologii šel ráno. Ale celou noc sem nespal a šel na kardiologii asi v 10:30.Myslíte že to že jsem nespal mohlo nějak ovlivnit výsledky že mi třeba doktorka nic nenašla třeba infarkt ? nebo tak.. Jinak mi říkala že mám srdce jak zvon.

Odpověď odborníka:

Ondro, to že jsi celou noc nespal rozhodně nemohlo ovlivnit výsledky zmiňovaných vyšetření Tato vyšetření jsou dost průkazná - věř jim. Píchání mezi lopatkami často ukazuje spíše na problémy se zády (např. dlouhé sezení u počítače, málo pohybu....).

MUDr. Hana Štětková
MUDr. Hana Štětková

Specializace: Kardiologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: