Elektrický proud v těhotenství

Dobrý den, ráda bych se touto cestou na Vás obrátila s prosbou o radu. Na začátku 6 tt. (tehdy jsem o těhotenství ještě nevěděla) jsem podstoupila měření na přístroji InBody, kdy během několika málo sekund proběhne tělem elektrický proud nízké intenzity. Mohlo to plod nějak ohrozit? Popř. kdy by se to projevilo? Pokud by to nějak zasáhlo srdíčko, půjde to poznat až na velkém ultrazvuku ve 20tt. nebo by se to poznalo již při prvním screeningu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, buďte bez obav,nic se nestalo, těhotenství bylo příliš malé.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: