Elektrický strojek na čištění uší

Prosím o odborné posouzení a účinnost elektrického strojku na čištění uší /z reklamy na internetu). Je mi 63 let, a i když si čistím uši velice často, mám dojem, že si ušní maz spíše zatlačuji do ucha. Zaujala mne proto reklama na tento přístroj, ale moc tomu nevěřím, že by to bylo opravdu tak výborné, jak praví reklama. Proto Vás prosím, zda máte nějakou zkušenost s tímto strojkem. Za radu děkuje Věra

Odpověď odborníka:

Milá paní Věro- moc děkuji za důvěru, nerada ji zklamu. Doporučila bych se obrátit na ušního lékaře, který Vás osobně zná a vyšetří, ten bude schopen zhodnotit individuální anatomické poměry. Zevní zvukovod má lomený průběh,je relativně dlouhý, obecně se nedoporučuje čistit jej štětičkami pro Vámi zmíněné "zatlačení" zátky blíže k bubínku.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-9 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x