Elektrina

znameho zasahla odpoledne elektrina 220V a vecer ho bolel zaludek a pater a delalo se mu spatne od zaludku muze to myt od toho dekuji za odpoved?

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, i zásah poměrně nízkým napětím ( 220V ) může být velmi nebezpečný, obzvlášť pokud proud projde nějakým způsobem přes srdce. Váš známý by měl rozhodně vyhledat lékaře, měl by mít udělané ekg a laboratoř se zaměřením na srdce. To že mu potíže dělá "žaludek" může znamenat taky určité postižení srdce.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Správná funkce štítné žlázy je v menopauze pro ženu zásadní!
Pyelonefritida
Články: Pyelonefritida
Pyelonefritida je...
Měření pulzu: dokáže odhalit infekci i infarkt
Články: Měření pulzu: dokáže odhalit infekci i infarkt
Pulz neboli tep nás...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nevolnost při ozařování se dá léčit
Články: Nevolnost při ozařování se dá léčit
Léčba rakoviny je svými...
Rutin – rostlinná opora cév
Články: Rutin – rostlinná opora cév
Součástí mnoha přípravků...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: