Elektrina v těhotenství

Dobrý den, dnes když jsem odpojovala telefon z počítače mě do ruky kopl výboj elektřiny z koncovky káblu od telefonu druhý konec byl ještě zapojený v počítači. Nic mi nebylo jen se chci zeptat jestli hrozí miminku nějaké nebezpečí jsem v 18 tt. Děkuji Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Stát by se miminku nic nemělo. Pokud máte možnost, naplánujte ultrazvukové vyšetření u svého lékaře.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: