Elektroléčba a masáže na bolesti zad

dobrý den, dovoluji si Vás pozeptat, zda je vhodná elektroléčba a masáže na bolesti zad . jedná se o maminku-48 r. letos byla operována - hysterektomie -kvůli rakovině dělohy,bez následné léčby. Má docela silné bolesti zad,které vystřeluji do dol.končetin a rukou- noční křeče, mravenčení atd. pani doktorka ji napsala masáže a elektroléčbu.ráda bych se zeptala,zda je to opravdu vhodné. děkuji za odpověď any

Odpověď odborníka:

Dobrý den, proč by to nebylo vhodné? Pokud mamince nebude dělat dobře /vnímání procedur je silně individuální/ , domluví se s lékařkou na jiných postupech. Kdyby potíže ptřetrvávaly nebo se stupňovaly je nutné upozornit na tyto problémy ošetřujícího lékaře - onkologa nebo gynekologa, kam maminka chodí na kontroly kvůli následné péči po rakovině dělohy (mohlo by jít o porušení skeletu - kostí při možném rozšíření nádoru a to je nutné pečlivě vyloučit). Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x