Elektroléčba kolene 2

Původní dotaz: Dobrý den, mám naordinovanou 8 x elektroléčbu . Mezi 1 a 2 výkonem jsou svátky a podruhé jdu až 3. ledna (to je 14 dní pauza). Nevadí to? Dnes jsem byl poprvé. Sondou s modrým světlem jsem měl 5 min. přejíždět v místě kde mě to prý nejvíce bolí. V papírech jsem měl napsáno do mediální štěrbiny(kde přesně je?) . Je lepší přejíždět celou štěrbinu, nebo raději místo, kde to nejvíc bolí? Ucítím něco po léčbě (bolest v koleni?)? Děkuji Odpověď odborníka: Nenapslal jste ani o jakou ndiagnozu nebo potíž s jakým kloubem se jedná a nenapsl jste ani o jakou elektroléčbu se jedná. Zda jde o laserovou terapii nebo VAS 07, což by napomínalo. Prosím otázku upřesněte detajlnějším popisem. Upřesnění popisu: Ad RHB Stav: Genu varum artrot dx. Cíl: Analgézie Výkony: 21113 8x obden UZ dynam. do med štěrbiny 0,8 - 1.2 Wúcm2 5 Prosím znovu o odpověď. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud se jednalo o použití laseru je tento postup do větší šíře léčby na místě. Pokud jinak nelze a pauzu z osobních důvodů mít musíte nedojde k žádné škodě.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: