Embolie plic

Dobrý den, před 12lety jsem prodělala embolizaci plic dvakrat za sebou jednou v šestineděli druhou o dva roky později při zkoušce vysadit warfatin.Nyni planuji těhotenstvi vim,že je to riziko ale touha po druhem ditě je silnějši...Prosim o radu kdy nejlip přeji na frexiparin ?A jestli vubec se o těhotenstvi pokusit?Každy doktor mluvi jinak jeden mi to nedoporučuje jiny ma zase jiny nazor tak sama nevim :( .Nyni mam warfarin trvale a hodnoty v normě už asi 10let) Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Myslím, že by bylo nejvhodnější tot řešit s hematologem - přecházení na fraxiparine je myslím hned a podává si i po dobu kojení.

MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská
MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: privátní ambulance TRN Kroměříž

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Záhadný skřípot zubů
Články: Záhadný skřípot zubů
Poškozený chrup, časté...
Dyslipidémie aneb Co prozradí hladiny krevních tuků
Články: Dyslipidémie aneb Co prozradí hladiny krevních tuků
Některá onemocnění dlouho...
Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Články: Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Nádor, nadměrný růst nebo...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
16 potravin, které chrání srdce
Články: 16 potravin, které chrání srdce
Zdravý životní styl působí...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Čeká vás operace? Možná ani nevíte, co všechno vám hrozí!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: