Embolie tromboza

dobrý den pane doktore mám dotaz moje sestra je 2 týdny po laparoskopii žlučníku měla žlučníkové kameny a tet má brnění v nohou a bolesti v krku co jí hrozí ?? má dojem že to není správné že bude následovat tromboza nebo embolie.děkuji za odpověd Monika

Odpověď odborníka:

Trombosa by se projevila jednostranným otokem a bolestí v lýtku, embolie pak náhle vzniklou dušností a bolestmi na hrudi. Obtíže, které popisujete, na trombosu ani embolii nevypadají. Ale rozhodně bych doporučovala tyto obtíže konzultovat s ošetřujícím lékařem, normální to není.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hepatitida a sex v otázkách a odpovědích
Články: Hepatitida a sex v otázkách a odpovědích
Prevence související s...
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Články: Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Téměř všechny nádory tohoto...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Problémy s cholesterolem řešte hned. Začněte žít zdravě!
Články: Problémy s cholesterolem řešte hned. Začněte žít zdravě!
Nelíbí se lékařům vaše...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: