Endiaron a antikoncepce

Dobrý den pane doktore, děkuji za předchozí odpověď a ještě bych měla dotaz, jestli když jsem jednou užila antikoncepční pilulku spolu s endiaronem, jestli se mám obávat nesprávného vstřebání antikoncepce. Děkuji

Odpověď odborníka:

Endiaron je střevní dezinficiens,učinek antikoncepce by neměl ovlivnit Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: