Endiaron a antikoncepce mercilon

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Od 2.6 - 5.6. jsem užívala každý den 2 tabletky Endiaronu, vždy ráno a potom odpoledne ( nejpozději do 17. hodin ). Měla jsem průjem, ale vždy jen ráno nebo dopoledne. Odpoledne a ani večer nebo v noci se průjem neobjevoval. Ve 21. hodin beru antikoncepci Mecilon. Během užívání Endiaronu jsem po užití antikoncepce neměla průjem. 8.6. jsem měla pohlavní styk, byla nějak narušena účinnost antikoncepce? Děkuji za odpověď. Hezký den.

Odpověď odborníka:

dobrý den,pokud jste užila ATK ve 21 a průjem byl až ráno,je vše v pořádku.nemusíte mít obavy:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Rakovina může postihnout i oči
Články: Rakovina může postihnout i oči
Oko se skládá z mnoha částí...
Zvýšená činnost štítné žlázy – tyreotoxikóza (hypertyreóza)
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: