Endokrinologie

Dobrý den, 3 roky mám kompenzovanou sníženou fci štítné žlázy - naposledy TSH 2,78 T4 volný11,1. Otěhotněla jsem a v 6 tt hodnoty TSH 10,79 F4 10,5. Bohužel jsem (bohužel poněkolikáté) potratila - můžou být tyto hodnoty příčinou? Děkuji za odpověď Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, bohužel je to možné. Pro bezproblémově probíhající těhotenství jsou normální hormonální hladiny štítné žlázy velice důležité. Moc držím palce, ať se těhotenství brzy podaří.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: