Endometrioza

dobrý den,mám takový problém.Před měsícem jsem ukončila >> léčbu.byla >> mi diagnostikovaná endometrioza.byla jsem na laparoskopickém vyšetření a >> potom jsem půl roku užívala organometril.nyní by mělo být prý všechno v >> pořádku ale s první menstruací se mi bolesti dostavily znovu,je to stejné >> jako kdybych léčbu nepodstoupila.zajimá mě jestli mě tahle nemoc nemůže >> ohrozit na životě pokud se nebudu znovu léčit...je mi 25let,předem děkuji >> za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, endometrioza nepatří k onemocněním, které by přímo ohrožovaly na životě, ale dokáže pacientce ztrpčovat život bolestmi, silným krvácením a může být příčinou neplodnosti. Minimálně z těchto důvodů je vhodné endometiozu léčit. Podívejte se např. na stránky www.endometrioza.cz, tam jsou o tomto onemocnění přehledné informace.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: