Endometrioza

Dobry den, Paní Doktorko ano postoupila jsem laparoskopii a byla mi zjištěna, endometrioza ve vaječníku a delší dobu se snažíme o miminko ale nejde to děkují za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, endometriosa může a nemusí být příčinou snížené schopnosti otěhotnění. Další možnosti je nutné vyšetřit, hormonální profil, průchodnost vejcovodů, schopnost ovulace, vše v péči gynekologa nebo specializovaného pracoviště.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: