Endometrioza

Dobrý den p.Doktore mám dotaz v červenci jsem,byla na laparoskopii na podezření na endometriózu měla jsem ji v děloze celé ložisko mi,bylo při zákroku vystříháno a po té mě začal můj pan doktor léčit nasadil mi injekci Depo Proveru,byla mi píchnuta první 16.srpna a hned od 12září jsem začala krvácet,tak mi pan doktor 4.října píchnul druhou s tím,že přestanu krvácet,ale bohužel to nepřestalo tak mi byl napsán Detralex a Ascorutin po něm jsem začala jen špinit 3týden co jsem ho brala ted však se zase objevilo slabší krvácení.Pan doktor mi chce píchnout ted v prosinci třetí injekci,ale mám obavy,že budu krvácet stále nevím,zda,by mi pomohlo přejít na jinou léčbu třeba nějaké léky,ale už mám strach ze všeho.MOHL,by jste mi prosím poradit děkuji mockrát Simona

Odpověď odborníka:

Depo Provera se používá k léčbě endometriózy, ale jsou i jiné možnosti, například kontinuální podávání antikoncepce nebo moderní přípravek Visanne ,prohovořte to se svým lékařem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: