| Nápověda

Endoskopie a emetofobie

  • Dotaz od: Anet
  • Publikováno: 29.9.2010

Dobrý den, trpím silnou emetofobií, a k tomu mám vážné problémy se žaludkem. Pediatr mi předepsal Helicid, ale ten mi nepomohl. Trápí mne refluxe žaludečních šťáv. Nesnesitelně mě pálí žaludek, a bohužel mi začaly otékat i sliznice v krku, nemohu polykat a špatně se mi dýchá. Pediatr mě chtěl poslat na klasickou fibroskopii (gastroskopii), ale dostala jsem těžký stresový záchvat. Nemohla jsem. Teď jsem objevila způsom transnasální endoskopie, a tak bych se chtěla zeptat, zda mi pomůže stejně jako ta klasická, a zda je pro emetofobiaka šetrnější a lepší. Děkuji mockrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jistojistě, je úplně stejně kvalitní v zobrazování a velmi velmi šetrná k pacinetovi. Neriskute, prosím, své zdraví oddalováním vyšetření, jděte na ni a budete potom kvalitně a na míru zaléčena,podle toho, co zobrazení ukáže. Hezký den.

 
Sleva na léky:
Jako uživatel uLékaře.cz získáváte slevu. Slevový kupón zde.
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Nejčtenější dotazy
Nejnověji hodnocení lékaři
 
Naposledy čtené:
Medicínská poradna uLékaře.cz<br />Položte dotaz přímo z mobilu HLASUJTE PRO
APLIKACI

kategorie
Pro lepší svět