Enterokok

Dobrý den, s partnerem se snažíme marně již rok a půl o miminko, tak že jsme se rozhodli pro umělé oplodnění. Po vyšetření spermiogram. partnera, se partner dozvěděl, že při vyšetření spermiogramu našli masivní množství enterokoka a lékař mu předepsal antibiotika s tím, že tato bakterie může částečně způsobovat špatný spermiogram. Chtěla bych se zeptat, jestli bych se měla i já nechat vyšetřit, aby se vyloučila možnost, že i já mohu mít tuto bakterii v pohlavních orgánech. Žádné problémy jako výtok nemám. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, věřím, že stejně jako partner, i vy budete důkladně vyšetřena před podstoupením cyklu umělého oplodnění.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: