Enterokok v prostate

Memu manželovi našli enterokoka v prostate,dostal antibiotika,ale nevim zda je to pri pohlavním styku mozno přenést na me,dekuji

Odpověď odborníka:

Teoreticky může k přenosu dojít. Ale pokud jste zdravá, tak byste se neměla nakazit. Enterokok se totiž celkem běžně vyskytuje i na povrchu penisu. Nemusíte dodržovat speciální opatření

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: