Entizol

Dobrý den, jsem na začátku čtvrtého měsíce těhotenství a lékař mi předepsal entizol 10 tablet na zavádění na noc, jelikož mám v pochvě nějaké bakterie. Zatím jsem měla dvě tablety. Chtěla jsem se zeptat, jestli užíváním entizolu nemůžu nějak ublížit miminku. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vaginálním užíváním ebtizolu byste miminku ublížit neměla. Horším rizikem by byla přetrvávající vaginální infekce.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: