Entizol a doxyhexal

Dobrý den, mohu se zeptat, jestli je možno brát entizol a doxyhexal najednou po jídle? dnes ráno jsem brala a teď cítím strašnou únavu a pocit na zvracení. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, najednou je brát můžete, je to ovšem dost na žaludek,proto nevolnost.nežádoucí účinek doxyhexalu jsou bolesti hlavy i zvracení..

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x