Entizol a ha

Dobrý den. V poradně na tomto webu se na několika místech vyskytuje upozornění na potřebu doplňkové antikoncepce, pokud užívám tablety Entizol. Ale v příbalovém letáku k tabletám Entizol jsem nenašla žádnou zmínku o jeho vlivu na účinnost antikoncepce. Můžete mi to vysvětlit? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Entizol by podle výrobce neměl mít žádný vliv na účinnost antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: