Entizol - orální tabletky

Dobrý den, gynekolog mi diagnostikoval mykozu - neměla jsem žádné pálení ani svědění a poté mi řekl, že mám u děložního čípku pěnu, čili nějakého prvoka a dostala jsem antibiotika na 6 dní entizol. Entizol je i na mykozy? Zbavím se prvoka po dobrání antibiotik? Měla jsem za život jen jednoho partnera, tak mě dost zaráží, proč pořád chytám nějaké vaginální onemocnění. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vzhledem k tomu, že Vás vyšetřoval a léčí Váš gynekolog , své dotazy adresně směřujte jemu. Já Vám validně odpovědět takto nemohu. S pozdravem

MUDr. Hynek Kudělka, MBA
MUDr. Hynek Kudělka, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: GYNET GROUP Centra ambulantní gynekologie a porodnictví: Ostrava-Zábřeh - Výškovice - Havířov - Karviná - Orlová

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: