Epi-no

Dobrý den vážená pane MUDr. Sládečku, jsem ve 33tt a náhodou jsem narazila na velmi pozitivní diskuzi se zkušenostmi matek o jakémsi "cvičebním balonku" EPI-NO. Pravidelným cvičením s ním by se mělo předejít (samozřejmě nikdy není nic 100%) velkým či případně vůbec nějakým porodním zraněním jako potrhání, nástřih, atd. I přes všechny kladné názory uživatelek mne moc zajímá názor Vás, odborníka. A také, jestli tento balonek není při správném používání nějak nebezpečný pro děťátko. Velice Vám děkuji za odpověď. Lucka Zde je anketa a odkaz, kde jsem se o něm doslechla: http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/epi-no-pruzkum-jak-to-dopadlo-u-vas/

Odpověď odborníka:

Nástřih hráze se provádí jen neni li zbytí a je to šetrnější pro dítě i matku tomu tento přístroj vyvstane li potřeba nezabrání,jinak by bylo asi lepší zapojit se do předporodního cvičení a poměrně značnou částku použít jinak.Použití Epi-No podle návodu Vám rozhodně nemůže ublížit, nečekejte ale žádný zázrak.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: