Epilace

Dobrý den, mám rozběhlou kůru epilace horního rtu laserem.Na epilaci docházím každých 14dní.Nyní se s manželem snažíme o miminko.CHtěla bych se zeptat, jestli epilace nemůže těhotensví nějak ohrozit a ublížit dítěti, jestli nemám epilaci ukončit. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Epilace, i laserová, nemá negativní vliv na příp. těhotenství.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
9 kroků k odstranění klíštěte u vašeho domácího mazlíčka
Alergie na alkohol? Existuje!
Články: Alergie na alkohol? Existuje!
Když lidé mluví o alergii...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Poruchy srážlivosti krve
Články: Poruchy srážlivosti krve
Krvácivé stavy se projevují...
Kolposkopie
Články: Kolposkopie
Kolposkopie je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: