Epilepsia a nepokoj

Syn -25 ročný, má už 2 roky epilepsiu, užíval Timonil 600-0-750 a Levetiracetam STADA 1000-0-1000. . Lieky mu boli postupne zvyšované do takejto dávky, ale bez efektu. Lekárka mu postupne zmenila Timonil za Depakine CHrono - 1 týždeň 250 večer potom 500. Timonil bol uberaný po 150 mg denne. U syna sa teraz prejavil nepokoj, teraz nespáva v noci, môže to byť zmena liekov,Alebo sa levet a depak neznášajú?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, porucha spánku může být v souvislosti se snižováním dávky Timonilu. V každém případě doporučuji vyčkat nastavení na plánovanou novou dávku, informovat Vašeho neurologa o všech nežádoucích účincích. s pozdravem dr. Paseková

MUDr. Eva Paseková
MUDr. Eva Paseková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: NEUROLOGIE - EEG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dehydratace při průjmu vážně ohrožuje těhotné ženy
Články: Dehydratace při průjmu vážně ohrožuje těhotné ženy
Těhotenství s sebou přináší...
Ulcerózní kolitida: nemoc několika tváří. Znáte je opravdu všechny?
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x