Epilepsie

Dobry den muzu brat norethisteron kdyz beru pravidelne lamictal? Zachvat jsem mela naposled pred 7 lety.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antiepileptika a hormonální substituce se mohou navzájem ovlivňovat. Před užíváním se poraďte se svým gynekologem, se svým neurologem proberte možnost změny léčby či postupné vysazení léků, nemáte-li záchvaty. Vždy se poraďte se svým lékařem, který vás zná.

MUDr. Mikuláš Vachek
MUDr. Mikuláš Vachek

Specializace: Neurochirurgie
Pracoviště: Neurochirurgická klinika Fakultní nemocnice v Hradci Králové

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x