Epilepsie

dobry vecer jmenujise petra bikarova a trpim uz 13 let zachvaty.jemi 36let a mam manzela ktery se o mne stara jako pecovatel 24hodin.nini asi pred dvouma tydnama mi vzali lek epanutin na epi ze mi nedela dobre na mou mysl a ostatni veci.tak mi ho po dvou tydnu snizovaly,brala jsem ho3roky.na zacatku 300gramu.jednu tabletu 150g rano a vecer stejnou davku .zchvaty skoro vymizeli.dva roky jsem brala jen 100g rano a vecer a zachvaty byli 2 do tydne.dali mi take bukolam inekcni lek do ust pri zachvatu.te beru porad.nini mam problemy ze zvracenim a mam menses uz 10 dni slaby ,ale je.normalne mam5-6 dni.cekaji az se vycisti moje telo a uvazuji co semnou dal.jsem na specialni nemocnicni posteli nebo me nohy jsou slabe.tak nechodim ven.jinak mam artrozu,astma a mnela jsem operaci hlavyv roce2004v ostrave.mela jsem neaktivni tumor a mam tam dve plastove desticky.casto zapominam,rikaji ze je to chvilkova zalezitost.chodi ke mne sestra z urologie nebo mam problem z pomocovanim tak beru plinky.pak mam sestru na vyzivu nebo jsem podvahu,vazim50kg,jsemmonitorovana kazde tri mesice.chci od vas poradit jestli si myslite ze byl obry napd mi vzit leky na epi zachvatya nini mam vvitaminy b,c.loreprazol,buccolam 10 mg.zachvaty mam skoro kazdy den ,alesanitu nevolame. muj manzel mi poda ustne buccolam a za par minut zachvat prestane,bojim se jak to pujde dal.dekuji za precteni meho dopisu a dekuji predem.z pozdravem petra

Odpověď odborníka:

Vážená paní,vysazený lék už se moc nepoužívá,je sice silný,ale velmi útlumu je mozek.Po stabilizaci po vysazení se bude Vaše medikaci upravovat,pravděpodobně za hospitalizaci a při monitorování.Dnes se používají modernější a šetrnější léky,nemějte obavu,Váš stav se zlepší

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: