Epilepsie

Dobrý den,mám těžce postiženého syna je mu 17 let.Je epileptik na práškach-už léta klinický záchvaty nemá.Mám starost,říká se že v pubertě může projevit znova.Myslíte,že už by se projevila,když je mu 17 let..nebo může se ještě dostavit?Myslím problém ohledně puberty. děkuji mnohokrát za odpověd.L.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na tom, o jaký druh epilepsie se jedná. Záchvat se totiž může dostavit i po několikaleté odmlce. Stejně tak může být záchvat vyprovokopán i hormonálními změnami během puberty. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: