Epilepsie

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Dcera v pěti letech dostala epileptický záchvat.Léčila se na to rok a pul a v listopadu jmse začali vysazovat depakin a v lednu jsme ho vysadili uplně.Od listopadu je pořád nemocná.Má to nějaký vliv a co by jste mi poradili,aby nebyla pořád nemocná?Chodí již do první třídy a pořád zameškává.Děkuji Kutálková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Depakin by vliv na nemocnost mít neměl. Přesto doporučuji konzultaci jak u ošetřujícího lékaře, tak i na imunologii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: