Epilepsie

Dobrý den,léčím se na epilepsii,a chtěla jsem se zeptat,zda by vadilo kino 3d.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, 3 D kkino není příliš vhodné, zálěží i na filmu, na jaký byste šel (obecně záblesky, rychlejší střídání obrazů nejsou u epilepsie vhodné). Záleží ale i na stavu, v jakém se Vaše nemoc nachází - domluvte se s ošetřujícím lékařem, který zná Váš zdravotní stav.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: