Epilepsie

Dobrý den lečím se už 4 roky na epilepsii užívám pravidelně lamictal a pořád mé vysledky vychází z epileptickou abnormitou ,ale záchvat jsem neměla 4 roky a chtěla jsem se zeptat jestli je možné se někdy vyléčit??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste měla v minulosti epi záchvaty, je vhodné pořád docházet na pracoviště neurologa,kde vás budou sledovat. Epilepsie jako taková není nikdy plně vyléčena (takzvaná "pohotovost k epi záchvatům "může zůstat přítomná), ale je dobře léčitelná a pokud nemáte 4roky záchvat, nedá se sice říci, že jste vyléčena, ale přesto je velká pravděpodobnost, že pokud budete dodržovat všechny pravidla pro epileptika a jeho "snadnější" život, užívat léky,které tuto "pohovost" tlumí -nemusí se nikdy již záchvat dostavit. Důležité je ale sledování na pracovišti neurologie, kde vás budou sledovat a upravovat vaše léky podle aktuálních potřeb a hlavně při event.potížích budete mít kam jít a bude o vás někdo vědět. Hodně info lze najít na : http://www.epilepsie.cz/index_vstup.php Hezký den..

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: